Notice
  • Lack of access rights - File '/images/mapet.jpg'
  • Lack of access rights - File '/images/mapet.jpg'


ΑΡΓΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ...

Στην προηγούμενη αναφορά μας (βλέπε σχετική ανάρτηση) γράφαμε απο τη στήλη ότι κάποιοι "ειδήμονες" που είχαν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ τη χρονιά που η Αναγέννηση γκρεμοτσακίστηκε στη Δ' Εθνική, επανήλθαν για να καταθέσουν (ανεπισήμως βέβαια πάντα γιατί επισήμως ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να μπει το χέρι στην τσέπη!) τις βαθιές τους γνώσες περι το πως πρέπει να δομηθεί ο σύλλογος για τη νέα πρόκληση της Β' Εθνικής.

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ...

 Οπως γράφαμε σχετικά ασχολούνται μόνο απο Β' Εθνική και πάνω, διότι η εμβέλειά τους είναι τέτοια που δεν μπορούν ν' αναλωθούν με πεζότητες τύπου Δ' και Γ' Εθνικής! Γι' αυτές τις κατηγορίες άλλωστε υπάρχουν οι μαλάκες που ξεπακιάστηκαν πληρώνοντας και τρέχοντας καθημερινά για να κρατήσουν όρθια την ομάδα...

ΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ...

 Επίσης δεν ασχολούνται με ευτελούς σημασίας ζητήματα όπως για παράδειγμα η αναβάθμιση του Σταδίου και η πίεση προς τους φορείς, η ολοκληρωση των έργων στο προπονητήριο Γεώργιος Μπαζής, οι Ακαδημίες, η καθημερινή εργασία για την λειτουργία της ομάδας.

 Γι' αυτά είπαμε υπάρχουν οι... μαλάκες!

"ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ"...

Τελευταία οι "ειδήμονες" οργίασαν! Φουλ αποδομητικά σχόλια για τις δυνατότητες της ομάδας ενόψει Β' Εθνικής, φούλ άποψη για τα αγωνιστικά και πως αυτά πρέπει να δρομολογηθούν υπο τις νέες συνθήκες, φούλ άποψη για τα πάντα!

Και φυσικά μέσα στη συζήτηση... "τσούπ" και οι "επενδυτές"!

 Ξεκίνησε μάλιστα έμαθα τελευταία ένα... "σπασμένο τηλέφωνο" περι ενδιαφέροντος ενός "επενδυτού" που πρόσφατα ασχολήθηκε με ομάδα Β' Εθνικής Κατηγορίας η οποία διακρίθηκε ιδιαιτέρως στη συμμετοχή στα στημένα και στα χρέη προς τρίτους, ΙΚΑ και εφορία...

"ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ"

 Προσεχώς δεν αποκλείεται ν' ακούσουμε κι άλλα! Πιθανότατα να χτυπήσουν την πόρτα της ομάδας και... παλιές αγάπες που είχαν ενδιαφερθεί επι Κωτούλα να την "αγοράσουν"!!!

 Τίποτα δεν αποκλείεται διότι η Αναγέννηση αυτή τη στιγμή τραβάει σαν το μαγνήτη... "επενδυτικό" ενδιαφέρον αφού δεν χρωστάει ούτε ΕΥΡΩ κι έφτιαξε με πολύ κόπο μια εικόνα εξαιρετική στην οργάνωσή της.

Είναι δηλαδή... "μπουμπούκι" που μπορεί να δώσει πάρα πολλά ανταποδοτικά οφέλη σε κάποιον που έχει συγκεκριμένο σκοπό. Μην ξεχνάμε οτι υπάρχει πλέον Β' Εθνική...

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Ολοι αυτοί που πρωταγωνιστούν τελευταία στο "σπασμένο τηλέφωνο" ξεχνάνε όμως κάτι βασικό: Η θολούρα που επικρατούσε γενικότερα στο χώρο αλλά και ειδικότερα στην Αναγέννηση πλέον δεν υφίσταται.

 Τα πράγματα είναι πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Γνωρίζουν ΟΛΑ τα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου ΕΠ ΑΚΡΙΒΩΣ την οικονομική εικόνα της ομάδας. Πάνε οι εποχές που όποιος ήθελε φώναζε έξω ότι έβαλε δισεκατομμύρια στην Αναγέννηση!!! Τώρα ξέρουν όλοι. Κι εκείνοι που δεν ξέρουν μπορούν με μια επίσκεψη στα γραφεία να τα έχουν ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ τους...

Θα έχετε ακούσει φαντάζομαι πολλούς να λένε ότι έχουν πληρώσει αμύθητα ποσά. Τώρα πως γίνεται αυτοί να έχουν πληρώσει τόσα πολλά και στην ομάδα να φθάνουν αγωγές απο το 2004, είναι μια λεπτομέρεια που κάποια στιγμή να είστε σίγουροι ότι θα την αναλύσουμε...

ΧΟΝΔΡΙΚΑ

Εν πάση περιπτώσει αυτά πέρασαν. Πλέον μπορεί ο καθένας φίλαθλος της Αναγέννησης να έχει γνώση για το που πήγε και το τελευταίο ευρώ! Στην τελευταία γενική συνέλευση άλλωστε πήραν όλοι την αναλυτική εικόνα της ομάδας. Φαίνεται και πόσα ξοδεύτηκαν για τ' απορρυπαντικά!!!

 Και να σας το δώσω χοντρικά γιατί φαντάζομαι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση απο τη διοίκηση: Η ομάδα είχε κύκλο εσόδων φέτος περίπου 300.000 ευρώ. Απ αυτά τα 70.000 περίπου απο τους "τρελούς" που έτρεχαν στη διοίκηση και τα υπόλοιπα απο τον φίλαθλο κόσμο της. Χορηγούς, εισιτήρια κλπ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ

Απο την στιγμή που δεν υπάρχει, λοιπον, η γνωστή θολούρα περι των πάρε - δώσε, δεν υπάρχουν και περιθώρια ελιγμών απο τους... "Σαουδάραβες επενδυτές"!

Γι' αυτό και δεν έρχονται σε απευθείας επαφη αφού περαν των άλλων έχουν διαπιστώσει πως η Αναγέννηση δεν διοικείται πλέον απο έναν ή δύο αλλά απο ΠΟΛΛΟΥΣ! Δεν είναι εύκολο να "διπλαρώσουν" τον έναν ή τους δύο και να ξεμπερδέψουν...

ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ...

Ετσι προσπαθούν μέσω "παπαγάλων" να λένε διάφορα δεξιά κι αριστερά ψαχουλεύοντας!

Ενας δρόμος υπάρχει για την πρόοδο και σταθερότητα της Αναγέννησης μέσα σ' αυτό το απέραντο μπάχαλο που επικρατεί στη ζωή μας:

 Αυτός που οδηγεί στη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και στην ΕΝΟΤΗΤΑ του κόσμου της. Αυτά τα δύο βασικά συστατικά τα είχε σε μεγάλο βαθμό και γι' αυτό πέτυχε σε μια διετία που έχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ομάδες και ομάδες.

 Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της Αναγέννησης το έχει συνειδητοποιήσει. Ισως πιο γρήγορα απο κάθε άλλο φίλαθλο άλλης ομάδας.

Αν  διατηρήσει αυτά τα κεκτημένα όπως ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΜΕ Τ' ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

 Και φυσικά θα έχει γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων της όλους τους φαντομάδες  τους "μυαλοπωλητές" και τους... "πρίγκιπες" που περιμένουν πάντα στη γωνία να βρουν ευκαιρία!

 

MAPET SHOW

 

 

ΤΟ ΚΕΛΑΗΔΙΣΜΑ

ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Βαρέθηκα πια αυτή την προσέγγιση στη ζωή που στηρίζεται στο «εγώ».

Κουράστηκα ν' ακούω τον κόσμο να λέει «εγώ» και «εγώ».

Θα 'θελα για μια φορά να τους ακούσω να λένε «εμείς».

Δεν είναι όμορφο το «εμείς»;

Το «εγώ» είναι σημαντικό, μα έχετε καταλάβει πόση δύναμη κλείνει μέσα του το «εμείς»;

Εσείς κι εγώ μαζί είμαστε πιο δυνατοί απ' όσο εσείς κι εγώ μόνοι μας και μ'αρέσει να σκέφτομαι ότι, όταν βρισκόμαστε μαζί, δε δίνω μόνο, αλλά και παίρνω.

Έτσι μπορώ να έχω τέσσερα χέρια, δυο δικά μου και δυο δικά σου, δυο κεφάλια - πράγμα που σημαίνει νέες δημιουργικές ιδέες - και δυο διαφορετικούς κόσμους, το δικό σου και το δικό μου...»

Λέο Μπουσκάλια

ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ