ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (0-2) - ΒΙΝΤΕΟ

Την ήττα γνώρισε η Αναγέννηση στο μεγάλο δυτικο θεσσαλικό ντέρμπι απο τα Τρίκαλα με σκορ 0-2 στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Ο Κουσκουνάς ήταν το πρόσωπο του παιχνιδιού καθώς σημείωσε δύο γκόλ στο 18' και στο 38' με τα οποία έβαλε τις βάσεις για την μεγάλη και δίκαιη νίκη της ομάδας του...

Η Αναγέννηση δεν μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό το πλήρωσε καθώς οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και εκμεταλλεύτηκαν αμέσως τις δύο απο τις τρείς ευκαιρίες που δημιουργησαν.

Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στην επανάληψη αλλά δεν ήταν - για μία ακόμη φορά - εύστοχη καθώς έχασε τις ευκαιρίες στην αρχή που θα μπορούσαν να την ξαναβάλουν στο μάτς και να αλλάξουν τη ροή.

Ετσι με την πάροδο του χρόνου το συγκρότημα των Τρικάλων ήλεγξε την κατάσταση και έφθασε σε μια πανάξια και μεγάλη νίκη μέσα στην Καρδίτσα.

Η Αναγέννηση πλέον καλείται να ανασκουμπωθεί αφού η υπόθεση παραμονή δεν είναι εύκολη και χρειάζεται τεράστια προσπάθεια...

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Πρίφτης, Ζδράβος, Τζάνης (36′ Ντεμπελέ), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα (36′ Ντιατά), Υφαντής (66′ Τσιλούλης), Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (87′ Αρναρέλλης), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (68′ Μπαλμπόα), Γιαννιτσάνης (86′ Σαρακατσάνος).

 

Δείτε ΕΔΩ τις καλύτερες φάσεις και τα γκόλ του αγώνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ