ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ...

Απο το ΔΣ του ΑΣ Αναγέννηση 1904 εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 
«Ο ''Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ'' καταδικάζει απερίφραστα ένα τραγικό και πρωτοφανές γεγονός που συνέβη στον κυριακάτικο αγώνα βόλε'ι' γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.
 
Συγκεκριμένα μία φορά στη διάρκεια του  αγώνα και δεύτερη φορά στο τέλος του και την ώρα που τα κορίτσια μας πήγαιναν να χαιρετήσουν στην πλευρά των οργανώμενων,σηκώθηκε ένα εμετικό σεξιστικό πανό σε βάρος παίχτριας του συλλόγου μας από ''φίλαθλο'',το περιεχόμενο του οποίου ουτε καν μπορεί να γραφεί σε ανακοίνωση.
 
Όλα αυτά μπροστά σε μικρά παιδιά και γονείς παιδιών που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους και αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
 
Ο Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε απο το τίποτα με πολύ κόπο χρήμα μεράκι και πάνω απ ολα αγάπη για τον τεράστιο σύλλογο που  λέγεται ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ τμήματα σε ποδόσφαιρο μπάσκετ και βόλει που φιλοξενούν αυτή τη στιγμή 250 παιδιά που φορούν στο στήθος τους το σήμα μας.
 
ΑΥΤΟ ΤΟ  ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΑΓΝΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ»!           
 
 
ΜΕ ΤΙΜΗ Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ